Sisteme de alarmare la incendiu – Alarma Incendiu

alarma incendiuNecesitatea sistemelor de avertizare pentru incendii este indiscutabila, prezenta, sau dimpotriva, lipsa acestora facand de multe ori diferenta intre un incendiu oprit la timp, si unul cu grave consecinte. Aceste consecinte se traduc in primul rand prin pierderi de bunuri materiale, dar si pierderi de vieti umane.

Alarma Incendiu – Componente sisteme antiincendiu

In componenta sistemelor antiincendiu, la fel ca si in cazul celorlalte instalatii de securitate de altfel, intra o serie variata de dispozitive si accesorii, care impreuna asigura functionarea acestora. Principalele componente ale unui astfel de sistem sunt: centrala de avertizare, detectorii de fum si temperatura, sistemele de avertizare optica si sonora (sirenele), butoanele de avertizare si acumulatorii.

Solutii personalizate prin proiectare

Suntem specializati in proiectarea sistemelor de avertizare, operatiuni pentru care suntem autorizati. Dispunem de personal special instruit in domeniu, prin intermediul caruia oferim solutii adaptate cerintelor si nevoilor celor care apeleaza la astfel de servicii.

Avand in vedere aspecte precum tipul si suprafata imobilului, realizam proiecte pentru sistemele de avertizare, indiferent de complexitatea acestora.

Instalam sisteme si echipamente ce tin de avertizare, informare si alarmare la incendiu. Lucram dupa proiect existent sau intocmim proiect nou pentru aceste tipuri de instalatii.

Alarma Incendiu Brasov | Senzori fum | Detectori temperatura | Buton incendiu | Sirene