Scenariu la incendiu / Scenariu de siguranta la foc

scenariu la incendiuSocietatea noastra poate intocmi impreuna cu proiectantul constructiei dumneavoastra, sau cu proiectantii colaboratori, scenariu la incendiu pe baza proiectelor existente sau dupa elaborarea unor proiecte noi sau releveuri.

Conform Metodologiei O.M.A.I. 130/2007 scenariul de siguranta la incendiu estimeaza conditiile tehnice asigurate conform legilor si reglementarilor in vigoare si actiunile ce trebuie intreprinse in cazul unui incendiu sau pentru indeplinirea cerintei esentiale de securitate la incendiu (foc).

Scenariul de siguranta la foc (scenariu la incendiu) constituie acea parte a pieselor scrise ale proiectului constructiei, ale instalatiei sau ale amenajarii, care subliniaza regulile si masurile de aparare impotriva incendiilor stabilite prin normativele (legile, reglementarile) tehnice de proiectare sau executie elaborate.

Scenariul de securitate la incendiu trebuie inclus in documentatiile tehnice ale constructiilor si se pastreaza de catre beneficiari (investitori, proprietari, utilizatori, administratori etc.) pe toata durata existentei constructiilor, instalatiilor tehnologice proiectate sau a altor amenajari similare.

Societatea noastra este abilitata de catre organele competente, in speta I.G.S.U. sa execute lucrari si proiecte privind securitatea la incendiu si va poate ajuta la elaborarea de lucrarii “SCENARIU DE SIGURANTA LA INCENDIU”.

Ne puteti contacta referitor la diversele probleme pe care doriti sa le rezolvati, legate de acest domeniu.

Scenariu la foc Brasov | Scenariu la Incendiu | Securitate – Siguranta | Foc – Incendiu